Nu og frem til 2. august 2024 har vi store besparelser på de fleste modeller! Klik HER for flere oplysninger.
Hjem  /  Support  /  Driveropdateringer  /  Fusion Edge/Maker/Pro/Galvo-drivere

Firmware & Download af drivere

Fusion Edge / Maker / Pro / Galvo

Serie: 16000-18000

Software/firmware til Fusion Maker-, Fusion Edge-, Fusion Pro- og Fusion Galvo-lasersystemer.

Epilog tilbyder nu Mac-kompatibilitet!

Velkommen til den nye Epilog Pulse-app! Epilog har nu to måder at printe til dit Epilog Laser system på. Den traditionelle softwarepakke og den nye Epilog Pulse-applikation. Hvor den traditionelle softwarepakke kun er til brug med Windows-operativsystemer, er den nye Pulse-applikation en ægte multi-platform printapplikation, der kan bruges med Mac, Linux, andre ikke-Windows-operativsystemer og Windows.

Den nye Pulse-app er en firmwareopdatering til din laser og er ikke en driveropdatering på din computer. For at installere Pulse-appen skal du opdatere firmwaren på dit lasersystem til firmwareversion 1.1.0.2. Appen lever i firmwaren på dit lasersystem og er kompatibel med alle nuværende Epilog-produktionslasersystemer undtagen Galvo G100. Når du har opgraderet din firmware, åbnes den nye Pulse-app fra din computers browser.

Epilog-softwarepakke 2.2.14.0 ( 5/14/2024 )

Bemærk:Hvis du på nuværende tidspunkter bruger en computer med et {3}-bit operativsystem, kan du fortsat bruge versioner af vores software udgivet før {4}. januar {5}. Efter denne dato er fremtidige opdateringer til softwaren med de nyeste funktioner kun tilgængelige for {6}-bit versioner.
  • Alt, du behøver, for at køre dit Fusion Maker-, Edge-, Pro- eller Galvo-system
  • Installerer Epilog Job Manager og Epilog Laser Dashboard

Version 2.2.14.0 Udgivelsesbemærkninger

• Der kan genereres job for ethvert nyere lasersystem (G2 og nyere)
    • Tidligere var det kun G2 og G100, der havde mulighed for at generere et testjob.
    • Testjobs kan oprettes ved at klikke på knappen "generér" i en hvilken som helst mappe i Job Manager.
    • Genererede testjob består af et gitter af firkanter, hvor en indstilling ændres langs x-aksen og en anden langs y-aksen.
  • Automatisk nedbrudsregistrering tilføjet
    • Hvis enten kontrolpanelet eller Job Manager går ned, vil brugeren blive bedt om at uploade en hjælpefil til Epilog.
  • Fejlrettelser og forbedringer

Klik her for at få flere oplysninger om Job Manager.
- Download Software Suite-installationspakken, og følg vejledningen.

- Klik her for at se, hvordan funktionen Konstruktionslinjer bruges.

Fjern de tidligere versioner af Epilog Job Manager og Epilog Software Suite inden installationen. (Gå til Kontrolpanel > Programmer og funktioner, og fjern softwaren).

Minimumskrav:

• Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 eller Windows 11
  • Operativsystemet skal have alle systemopdateringerne før installationen
  • Understøttelse af OpenGL 3.0 (eller højere) eller OpenGL 2.0ES (eller højere)
  • 4 GB RAM eller mere
  • 2 processorkerner eller flere
  • Processor kan være en hvilken som helst Intel i3/i5/i7, AMD Ryzen 3/5/7, AMD A4/A6/A8/A10/A10/A12/FX
  • Integreret gigabit ethernet er ikke påkrævet, men er rart at have.

Anbefalede specifikationer:

• 8 GB RAM eller mere
  • 4 processorkerner eller flere
  • Processor kan være en hvilken som helst Intel i5/i7, AMD Ryzen 5/7, AMD A6/A8/A10/A10/A12/FX

Epilog-softwarepakke 2.2.14.0

Firmware 1.1.0.2 ( 6/10/2024 )

Introduktion til Epilog Pulse:

For at opgradere til den nye Pulse-app skal du muligvis opdatere din firmware mere end én gang. Firmwareopdateringssekvensen vil være først at starte på eller opgradere til firmwareversion 1.0.8.x, derefter til firmwareversion 1.0.9.0 og derefter til firmwareversion 1.1.0.2.

Når du har opgraderet til firmwareversion 1.1.0.2, vil du kunne åbne den nye Pulse-app ved at indtaste den IP-adresse, der er tildelt din laser, i en hvilken som helst åben browser.

Du behøver ikke en internetforbindelse for at bruge Pulse-appen. Tilslut bare din computer, tablet eller anden enhed til din laser ved hjælp af standard Ethernet-, Wi-Fi- eller USB-forbindelser.

Hvis du vil bruge den nye Pulse-app, skal du følge instruktionerne i installationsvejledningen nedenfor.

Nye funktioner/forbedringer

• 1.1.0.2 firmware strømliner og giver en mere robust opdateringsoplevelse, når den er installeret.
  • Forskellige fejlrettelser & forbedringer
Bemærk:
  • Alle maskiner kan kun vende tilbage til deres tidligere 1.0.8.x-version efter opdatering til 1.0.9.0.
  • Du kan kun opdatere til 1.0.9.0 fra en 1.0.8.x-version.

Firmwaredownloads

Ofte stillede spørgsmål om firmware:

• Hvordan ved jeg, hvilken firmwareversion jeg har?
    Hvis du har en ældre firmware, kan du bestemme din firmwareversion under Indstillinger (tandhjulsikon) > Version på kontrolpanelet. Hvis din firmwareversion er nyere, vises den nederst i indstillingsmenuen.
  • Hvor ofte vil jeg modtage firmwareopdateringer?
    Hvis du har tilmeldt dig firmwareopdateringer, sender vi kun nye versioner til kunderne, når der er funktionsopdateringer eller store fejlrettelser. Incrementelle ændringer frigives kun til nye produktionsmaskiner og behøver ikke at blive opdateret på din maskine, hvis du ikke oplever problemer.

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig, så du modtager en meddelelse, når en ny driver eller firmware er tilgængelig til din lasermodel.