Nu og frem til 2. august 2024 har vi store besparelser på de fleste modeller! Klik HER for flere oplysninger.
Hjem  /  Support  /  Driveropdateringer  /  Fusion Edge/Maker/Pro/Galvo-drivere

Firmware & Download af drivere

Fusion Edge / Maker / Pro / Galvo
Serie: 16000-18000

Software/firmware til Fusion Maker-, Fusion Edge-, Fusion Pro- og Fusion Galvo-lasersystemer.

Epilog tilbyder nu Mac-kompatibilitet!

Velkommen til den nye Epilog Pulse-app! Epilog har nu to måder at printe til dit Epilog Laser system på. Den traditionelle softwarepakke og den nye Epilog Pulse-applikation. Hvor den traditionelle softwarepakke kun er til brug med Windows-operativsystemer, er den nye Pulse-applikation en ægte multi-platform printapplikation, der kan bruges med Mac, Linux, andre ikke-Windows-operativsystemer og Windows.

Den nye Pulse-app er en firmwareopdatering til din laser og er ikke en driveropdatering på din computer. For at installere Pulse-appen skal du opdatere firmwaren på dit lasersystem til firmwareversion 1.1.0.2. Appen lever i firmwaren på dit lasersystem og er kompatibel med alle nuværende Epilog-produktionslasersystemer undtagen Galvo G100. Når du har opgraderet din firmware, åbnes den nye Pulse-app fra din computers browser.

Epilog-softwarepakke

Udgave: 2.2.14.2 ( 7/11/2024 )

Bemærk:Hvis du på nuværende tidspunkter bruger en computer med et {3}-bit operativsystem, kan du fortsat bruge versioner af vores software udgivet før {4}. januar {5}. Efter denne dato er fremtidige opdateringer til softwaren med de nyeste funktioner kun tilgængelige for {6}-bit versioner.
  • Alt, du behøver, for at køre dit Fusion Maker-, Edge-, Pro- eller Galvo-system
  • Installerer Epilog Job Manager og Epilog Laser Dashboard

Version 2.2.14.2 Udgivelsesbemærkninger

Fejlrettelser:

• Rettet nedbrud med job, der har komplekse beskæringsstier
  • Diverse rettelser og forbedringer

Klik her for at få flere oplysninger om Job Manager.
- Download Software Suite-installationspakken, og følg vejledningen.

- Klik her for at se, hvordan funktionen Konstruktionslinjer bruges.

Fjern de tidligere versioner af Epilog Job Manager og Epilog Software Suite inden installationen. (Gå til Kontrolpanel > Programmer og funktioner, og fjern softwaren).

Minimumskrav:

• Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 eller Windows 11
  • Operativsystemet skal have alle systemopdateringerne før installationen
  • Understøttelse af OpenGL 3.0 (eller højere) eller OpenGL 2.0ES (eller højere)
  • 4 GB RAM eller mere
  • 2 processorkerner eller flere
  • Processor kan være en hvilken som helst Intel i3/i5/i7, AMD Ryzen 3/5/7, AMD A4/A6/A8/A10/A10/A12/FX
  • Integreret gigabit ethernet er ikke påkrævet, men er rart at have.

Anbefalede specifikationer:

• 8 GB RAM eller mere
  • 4 processorkerner eller flere
  • Processor kan være en hvilken som helst Intel i5/i7, AMD Ryzen 5/7, AMD A6/A8/A10/A10/A12/FX

Epilog-softwarepakke 2.2.14.2

Epilog Firmware

Udgave: 1.1.0.2 ( 6/10/2024 )

Nye funktioner/forbedringer:

• 1.1.0.2 firmware strømliner og giver en mere robust opdateringsoplevelse, når den er installeret.
  • Forskellige fejlrettelser & forbedringer

Introduktion til Epilog Pulse:

For at opgradere til den nye Pulse-app skal du muligvis opdatere din firmware mere end én gang. Firmwareopdateringssekvensen vil være først at starte på eller opgradere til firmwareversion 1.0.8.x, derefter til firmwareversion 1.0.9.0 og derefter til firmwareversion 1.1.0.2.

Når du har opgraderet til firmwareversion 1.1.0.2, vil du kunne åbne den nye Pulse-app ved at indtaste den IP-adresse, der er tildelt din laser, i en hvilken som helst åben browser.

Du behøver ikke en internetforbindelse for at bruge Pulse-appen. Tilslut bare din computer, tablet eller anden enhed til din laser ved hjælp af standard Ethernet-, Wi-Fi- eller USB-forbindelser.

Hvis du vil bruge den nye Pulse-app, skal du følge instruktionerne i installationsvejledningen nedenfor.

Download af firmware:

Indtast din aktuelle firmwareversion i feltet nedenfor for at få adgang til de nyeste firmware downloads

Hvis du har en ældre firmware, kan du bestemme din firmwareversion under Indstillinger (tandhjulsikon) > Version på kontrolpanelet. Hvis din firmwareversion er nyere, vises den nederst i indstillingsmenuen.

Bemærk:

For at opgradere til den nyeste firmwareversion kan flere opdateringer være nødvendige.

• Generelt kan du ikke nedgradere til en tidligere firmware, når du har opgraderet.
Hent firmware

Ofte stillede spørgsmål om firmware:

Du har spørgsmål, vi har svar.

Hvordan ved jeg, hvilken firmwareversion jeg har?

Hvis du har en ældre firmware, kan du bestemme din firmwareversion under Indstillinger (tandhjulsikon) > Version på kontrolpanelet. Hvis din firmwareversion er nyere, vises den nederst i indstillingsmenuen.

Hvor ofte modtager jeg meddelelser om firmwareopdatering?

Hvis du har tilmeldt dig firmwareopdateringer, sender vi kun nye versioner til kunderne, når der er funktionsopdateringer eller store fejlrettelser. Incrementelle ændringer frigives kun til nye produktionsmaskiner og behøver ikke at blive opdateret på din maskine, hvis du ikke oplever problemer.

Hvad gør jeg, hvis min firmwareopdatering mislykkes?
    • Der kan være mange grunde til, at en firmware kan mislykkes. Ofte kan det at prøve opdateringsprocessen igen løse problemet.
    • Hvis opdateringen fortsætter med at mislykkes, bedes du kontakte support
    Jeg modtog en meddelelse „kritisk fejl er opstået“ efter firmwareopdatering. Hvad skal jeg gøre?

Denne meddelelse vises muligvis, hvis gravøren ikke kan validere netværksindstillingerne ved opstart. Denne meddelelse vises normalt efter en vellykket firmwareopdatering.

Du kan finde fejlfindingstrin ved at følge artiklen i vidensbasen med nedenstående link.

Få mere at vide
    Hvordan opdaterer jeg mine eksterne enheder?

Perifere opdateringer bruges til at sikre, at programmerbare komponenter i gravøren er i stand til at kommunikere og fungere effektivt

Find den vedhæftede fil for en dybtgående beskrivelse.

Opdatering af Peripherals.pdf

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig, så du modtager en meddelelse, når en ny driver eller firmware er tilgængelig til din lasermodel.