Från och med nu och fram till den 2 augusti 2024 erbjuder vi grymma besparingar på de flesta modeller! Klicka HÄR för mer information.
Hem  /  Support  /  Drivrutinsuppdateringar  /  Fusion Edge-, Maker-, Pro- och Galvo-drivrutiner

Nedladdningar av& drivrutiner för firmware

Fusion Edge / Maker / Pro / Galvo
Serie: 16000–18000

Programvara/fast programvara för lasersystemen Fusion Maker, Fusion Edge, Fusion Pro och Fusion Galvo.

Epilog erbjuder nu Mac-kompatibilitet!

Välkommen till den nya Epilog Pulse-appen! Epilog har nu två sätt att skriva ut till ditt Epilog Laser -system. Den traditionella Software Suite och den nya Epilog Pulse-applikationen. Medan den traditionella Software Suite endast kan användas med Windows-operativsystem är den nya Pulse-applikationen en riktig multiplattformsapplikation för utskrift som kan användas med Mac, Linux, andra operativsystem som inte är Windows och Windows.

Den nya Pulse-appen är en firmware-uppdatering till din laser och inte en drivrutinsuppdatering på din dator. För att installera Pulse-appen måste du uppdatera den fasta programvaran i ditt lasersystem till version 1.1.0.2. Appen finns i den fasta programvaran på ditt lasersystem och är kompatibel med alla Epilogs nuvarande produktionslasersystem utom Galvo G100. När du har uppgraderat din firmware kommer du åt den nya Pulse-appen via webbläsaren på din dator.

Epilogs programpaket

Version: 2.2.14.2 ( 7/11/2024 )

Vänligen notera:Om du för närvarande använder en dator med endast ett {3}-bitars operativsystem kan du fortsätta att använda versioner av vår programvara som släppts före den {4} januari {5}. Efter detta datum kommer framtida uppdateringar av programvaran med de senaste funktionerna endast att erbjudas i {6}-bitars versioner.
  • Allt du behöver för att använda ditt Fusion Maker-, Edge-, Pro- eller Galvo-system
  • Installerar Epilog Job Manager och Epilog Laser Dashboard

Version 2.2.14.2 Release Notes

Buggfixar:

• Korrigerade kraschar med jobb som har komplexa klippbanor
  • Diverse korrigeringar och förbättringar

– Mer information om Job Manager finns här.
– Ladda ner programpaketets installations- och bruksanvisningar.

– Mer information om hur du använder funktionen Konstruktionslinjer finns här.

Radera föregående version Epilog Job Manager och Epilogs programpaket före installationen! (Gå till Control Panel > Programs and Features, och ta bort programvaran.)

Minimikrav:

• Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 eller Windows 11
  • Operativsystemet bör ha samtliga systemuppdateringar före installationen.
  • Stöd för OpenGL 3.0 (eller högre) eller OpenGL 2.0ES (eller högre)
  • 4 GB RAM eller mer
  • 2 processorkärnor eller fler
  • Processor kan vara vilken som helst Intel i3/i5/i7, AMD Ryzen 3/5/7, AMD A4/A6/A8/A10/A12/FX
  • Integrerad gigabit ethernet krävs inte, men är trevligt att ha.

Rekommenderade specifikationer:

• 8 GB RAM eller mer
  • 4 processorkärnor eller mer
  • Processorn kan vara vilken som helst Intel i5/i7, AMD Ryzen 5/7, AMD A6/A8/A10/A12/FX

Epilogs programpaket 2.2.14.2

Epilog Firmware

Version: 1.1.0.2 ( 6/10/2024 )

Nya funktioner/förbättringar:

• 1.1.0.2 firmware effektiviserar och ger en mer robust uppdateringsupplevelse när den väl är installerad.
  • Olika buggfixar förbättringar &

Vi presenterar Epilog Pulse:

För att uppgradera till den nya Pulse-appen kan du behöva uppdatera din firmware mer än en gång. Uppdateringssekvensen för den fasta programvaran är att först börja med, eller uppgradera till, version 1.0.8.x av den fasta programvaran, sedan till version 1.0.9.0 av den fasta programvaran och därefter till version 1.1.0.2 av den fasta programvaran.

När du har uppgraderat till firmwareversion 1.1.0.2 kommer du att kunna öppna den nya Pulse-appen genom att skriva in IP-adressen som tilldelats din laser i en öppen webbläsare.

Du behöver inte ha någon internetanslutning för att använda Pulse-appen. Anslut bara din dator, surfplatta eller annan enhet till din laser med hjälp av standardanslutningarna Ethernet, Wi-Fi eller USB.

För att använda den nya Pulse-appen följer du instruktionerna i installationsguiden nedan.

Firmware nedladdningar:

Ange din aktuella firmwareversion i fältet nedan för att få tillgång till de senaste nedladdningarna av firmware

Om du har äldre firmware kan du bestämma din firmwareversion under Inställningar (kugghjulsikon)> Version på kontrollpanelen. Om din firmwareversion är nyare kommer den att listas längst ner i inställningsmenyn.

Observera:

För att uppgradera till den senaste firmware-versionen kan det krävas flera uppdateringar.

• I allmänhet kan du inte nedgradera till en tidigare firmware när du har uppgraderat.
Hämta firmware

Vanliga frågor om firmware:

Du har frågor, vi har svar.

Hur vet jag vilken firmwareversion jag har?

Om du har äldre firmware kan du bestämma din firmwareversion under Inställningar (kugghjulsikon)> Version på kontrollpanelen. Om din firmwareversion är nyare kommer den att listas längst ner i inställningsmenyn.

Hur ofta kommer jag att få meddelanden om uppdateringar av firmware?

Om du har registrerat dig för uppdateringar av firmware skickar vi bara nya versioner till kunder när det finns funktionsuppdateringar eller stora buggfixar. Inkrementella ändringar släpps bara till nya produktionsmaskiner och behöver inte uppdateras i din maskin om du inte upplever problem.

Vad gör jag om uppdateringen av den fasta programvaran misslyckas?
    • Det kan finnas många orsaker till att en inbyggd programvara inte fungerar. Ofta kan problemet lösas genom att du försöker uppdatera systemet igen.
    • Om uppdateringen fortsätter att misslyckas, vänligen kontakta support
    Jag fick meddelandet "kritiskt fel har inträffat" efter uppdateringen av den fasta programvaran. Vad ska jag göra?

Detta meddelande kan visas om graveringsmaskinen inte kan validera nätverksinställningarna vid uppstart. Detta meddelande visas i allmänhet efter en lyckad uppdatering av den fasta programvaran.

För felsökningssteg, följ artikeln i kunskapsbasen med länken nedan.

Läs mer
    Hur uppdaterar jag min kringutrustning?

Periferiuppdateringar används för att säkerställa att programmerbara komponenter i gravören kan kommunicera och fungera effektivt

En utförlig beskrivning finns i den bifogade bilagan.

Uppdatering av kringutrustningen.pdf

Håll dig uppdaterad!

Registrera dig för att få ett e-postmeddelande när en ny drivrutin eller ny programvara finns tillgänglig för din lasermodell.