Nyt 2. elokuuta 2024 asti tarjoamme valtavia säästöjä useimmissa malleissa! Napsauta TÄSTÄ saadaksesi lisätietoja.
Etusivu  /  Tuki  /  Ajuripäivitykset  /  Fusion Edge-, Maker-, Pro- ja Galvo-ajurit

Laiteohjelmistojen ja ohjainten lataukset

Fusion Edge / Maker / Pro / Galvo

Sarja: 16000-18000

Ohjelmistot/laiteohjelmistot Fusion Maker-, Fusion Edge-, Fusion Pro- ja Fusion Galvo -laserjärjestelmille.

Epilog tarjoaa nyt Mac-yhteensopivuuden!

Tervetuloa uuteen Epilog Pulse -sovellukseen! Epilogilla on nyt kaksi tapaa tulostaa Epilog Laser -järjestelmääsi. Perinteinen Software Suite ja uusi Epilog Pulse -sovellus. Kun perinteinen Software Suite on tarkoitettu käytettäväksi vain Windows-käyttöjärjestelmissä, uusi Pulse-sovellus on todellinen monikäyttöinen tulostussovellus, jota voidaan käyttää Macin, Linuxin, muiden ei-Windows-käyttöjärjestelmien ja Windowsin kanssa.

Uusi Pulse-sovellus on laiteohjelmistopäivitys laserillesi, eikä se ole tietokoneesi ohjainpäivitys. Pulse-sovelluksen asentaminen edellyttää laserjärjestelmän laiteohjelmiston päivittämistä laiteohjelmistoversioon 1.1.0.2. Sovellus on laserjärjestelmäsi laiteohjelmistossa ja on yhteensopiva kaikkien nykyisten Epilog-tuotantolaserjärjestelmien kanssa Galvo G100:aa lukuun ottamatta. Kun olet päivittänyt laiteohjelmiston, uutta Pulse-sovellusta käytetään tietokoneesi selaimesta.

Epilog Software Suite™ 2.2.14.1 ( 6/14/2024 )

Huomaa:Jos käytät tällä hetkellä tietokonetta, jossa on vain {3}-bittinen käyttöjärjestelmä, voit jatkaa ennen {4}. tammikuuta {5} julkaistujen ohjelmistoversioiden käyttöä. Tämän päivämäärän jälkeen uudet ohjelmistopäivitykset ja uusimmat ominaisuudet tulevat vain {6}-bittisinä versioina.
  • Kaikki, mitä tarvitset Fusion Maker-, Edge-, Pro- tai Galvo-järjestelmän käyttämiseen.
  • Asentaa Epilog Job Managerin ja Epilog Laser Dashboardin

Versio 2.2.14.1 Julkaisutiedot

Uudet ominaisuudet:
  • Tehtäviä voidaan luoda mille tahansa uudemmalle laserjärjestelmälle (G2 ja uudemmat)
    • Aiemmin vain G2 ja G100 pystyivät luomaan testitehtävän.
    • Testitehtävät voidaan luoda napsauttamalla "generate"-painiketta missä tahansa Job Managerin kansiossa.
  • Generoidut testitehtävät koostuvat neliöruudukosta, jossa yksi asetus muuttuu x-akselilla ja toinen y-akselilla.
  • Lisätty automaattinen törmäystunnistus
    • Jos koontinäyttö tai Job Manager kaatuu, käyttäjää pyydetään lataamaan ohjetiedosto Epilogiin.
KORJAUKSET:
  • Korjattu kaatuminen, joka tapahtuu suoritettaessa joitain visiotöitä
  • Korjattu harvinainen kaatuminen, joka aiheutui napsauttamalla ilmaisinalueen kuvaketta
  • Erilaisia korjauksia ja parannuksia

- Lisätietoja Job Managerista saat napsauttamalla tästä.
- Lataa Software Suiten asennus- ja käyttöohjeet.

- Ohjeita Construction Lines -ominaisuuden käyttöön saat tästä.

Poista Epilog Job Managerin ja Epilog-ohjelmistopaketin aiemmat versiot ennen asennusta! (Mene ohjauspaneeliin > Ohjelmat ja toiminnot ja poista ohjelmisto.)

Vähimmäisvaatimukset:

• Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 tai Windows 11
  • Käyttöjärjestelmässä tulisi olla kaikki järjestelmäpäivitykset ennen asennusta
  • OpenGL 3.0:n (tai uudemman) tai OpenGL 2.0ES:n (tai uudemman) tuki
  • 4 Gt RAM-muistia tai enemmän
  • 2 prosessoriydintä tai enemmän
  • Prosessori voi olla mikä tahansa Intel i3 / i5 / i7, AMD Ryzen 3/5/7, AMD A4 / A6 / A8 / A10 / A12 / FX
  • Integroitua gigabitin ethernetiä ei tarvita, mutta se on mukavaa.

Suositellut tekniset tiedot:

• Vähintään 8 Gt RAM-muistia
  • 4 prosessoriydintä tai enemmän
  • Prosessori voi olla mikä tahansa Intel i3 / i5 / i7, AMD Ryzen 3/5/7, AMD A4 / A6 / A8 / A10 / A12 / FX

Epilog Software Suite™ 2.2.14.1

Laiteohjelmisto: 1.1.0.2 ( 6/10/2024 )

Esittelyssä Epilog Pulse:

Päivittääksesi uuteen Pulse-sovellukseen saatat joutua päivittämään laiteohjelmistosi useammin kuin kerran. Laiteohjelmiston päivitysjärjestys alkaa ensin laiteohjelmistoversiosta 1.0.8.x tai päivitetään siihen, sitten laiteohjelmistoversioon 1.0.9.0 ja sitten laiteohjelmistoversioon 1.1.0.2.

Kun olet päivittänyt laiteohjelmiston versioon 1.1.0.2, voit avata uuden Pulse-sovelluksen kirjoittamalla laserille määritetyn IP-osoitteen mihin tahansa avoimeen selaimeen.

Et tarvitse Internet-yhteyttä käyttääksesi Pulse-sovellusta. Liitä vain tietokoneesi, tablettisi tai muu laitteesi laseriisi käyttämällä tavallisia Ethernet-, Wi-Fi- tai USB-liitäntöjä.

Käytä uutta Pulse-sovellusta noudattamalla alla olevan asennusoppaan ohjeita.

UUSIA OMINAISUUKSIA / PARANNUKSIA

• 1.1.0.2 laiteohjelmisto virtaviivaistaa ja tarjoaa tehokkaamman päivityskokemuksen asennuksen jälkeen.
  • Erilaisia virheenkorjauksia ja parannuksia
Huomaa:
  • Kaikki koneet voidaan palauttaa aiempaan 1.0.8.x-versioon vasta 1.0.9.0-päivityksen jälkeen.
  • Voit päivittää vain versioon 1.0.9.0 1.0.8.x-versiosta.

Laiteohjelmistojen lataukset

Laiteohjelmiston usein kysytyt kysymykset:

• Mistä tiedän, mikä laiteohjelmistoversio minulla on?
    Jos sinulla on vanhempi laiteohjelmisto, näet laiteohjelmiston version ohjauspaneelin kohdasta Asetukset (rataskuvake)> Versio. Jos laiteohjelmistoversio on uudempi, se näkyy asetusvalikon alaosassa.
  • Kuinka usein saan laiteohjelmistopäivityksiä?
    Jos olet tilannut laiteohjelmistopäivitykset, lähetämme uusia versioita asiakkaille vain, kun ne sisältävät ominaisuuspäivityksiä tai suuria virheenkorjauksia. Lisämuutoksia julkaistaan vain uusille koneille, eikä niitä tarvitse päivittää koneellesi, jos kone toimii moitteetta.

Pysy ajan tasalla!

Tilaa sähköposti-ilmoitus, kun laserillesi on saatavilla uusi ohjain tai laiteohjelmisto.